VÄLKOMMEN TILL LUND BEER & WHISKY FESTIVAL 2022

Expo Stories, arrangören bakom Uppsala Beer & Whisky festival, kan med glädje presentera vår nästa stora mässa;
Lund Beer & Whisky festival!


Den 11-12 november 2022 samlar vi utställare och besökare till en riktigt fantastisk mässan på Sparbanken Arena i Lund.


Här kommer besökarna få möjlighet att träffa nya och gamla producenter för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Uställarna får möjlighet att i det fysiska mötet marknadsföra sina produkter mot en köpstark publik och skapa nya kontakter för framtida samarbeten.

Säkra din plats redan idag genom att kontakta oss på monterplats@expostories.se.

Erbjudandet

11-12 november på Sparbanken Arena i Lund
En arena i toppklass med nära till centrala Lund.

Monterplats
Utställare bestämmer själv hur stor monterplats som bokas (minimum 6kvm). I monterplatsen ingår 2,5 m vita höga monterväggar, elanslutning, digitalt kassasystem, försäljning av kuponger samt allmänbelysning av mässlokalen.

Digitalt kupongsystem
Genom vårt digitala kupongsystem slipper besökaren kö för att fylla på med kuponger, utställaren att räkna kuponger i slutet av dagen samt att du som utställare kan följa försäljningen under mässan gång.

Öl & Whisky-tävlingar
Under mässan går våra öl- och Whiskytävlingar av stapeln där du som utställare kan tävla med dina produkter i olika klasser.

6 000 besökare
Vi har beräknat att det kommer vara ca 6 000 besökare på plats över två mässdagar.

Inbjudna branschbesökare
Genom att bjuda in branschbesökare skapar vi en möjlighet för utställare att få visa upp sina produkter gentemot de som ansvara för inköp men även att ge branschbesökare möjlighet att utvidga sitt utbud av dryck och möta ny affärspartners.

Andra utställare
För att skapa en mässa där besökaren hinner möte producenterna och utsällarnar för tid med varje besökare kommer det vara ca 40 utställare på mässan

Support innan, under och efter mässan
Inför, under och efter mässan har du alltid stöd av våra kompetenta medarbetare som består av säljteam, produktionsteam och marknadsföringsteam.

Marknadsföring
Vi marknadsför våra utställare genom våran hemsida och våra sociala medier.

Under mässan har du som utställare möjlighet att boka ett provningsrum. Där kan du hålla en privatprovning med av er särskilt inbjudna gäster eller en öppen provning för mässans besökare. Tillsammans tar vi fram ett koncept som passar just era behov.

Boka din monterplats idag!