VÄLKOMMEN TILL SUNDSVALL BEER & WHISKY FESTIVAL 2022

Expo Stories är glada att återigen få bjuda in er som utställare till Sundsvall Beer & Whisky festival 2022!

Den 18-19 november kommer vi återigen till Sundsvall med spännande utställare för att tillsammans möte besökare och förkovra oss i fantastiska smakupplevelser.

Årets upplaga har vi valt att arrangera på anrika och vackra Södra Bergets Hotell.
Med en strålande utsikt över staden och Bottenhavet kommer mässan att lyftas till en ny nivå.

För att underlätta för besökare kommer det att gå transferbussar under båda dagarna till och från hotellet från centrala Sundsvall.

Här kan du titta på de fantastiska lokalerna.

Säkra din plats redan idag genom att kontakta oss på monterplats@expostories.se.

Erbjudandet

Monterplats
Utställare bestämmer själv hur stor monterplats som bokas (minimum 6kvm). I monterplatsen ingår 2,5 m vita höga monterväggar, elanslutning, digitalt kassasystem, försäljning av kuponger samt allmänbelysning av mässlokalen.

Digitalt kupongsystem
Genom vårt digitala kupongsystem slipper besökaren kö för att fylla på med kuponger, utställaren att räkna kuponger i slutet av dagen samt att du som utställare kan följa försäljningen under mässan gång.

3 000 besökare
Vi har beräknat att det kommer vara ca 3 000 besökare på plats över två mässdagar fördelade över tre pass, ett pass på fredagen och två på lördagen.

Andra utställare
Vi kommer att ha ett trettiotal utställare på plats på mässan och skapa en exklusiv miljö för besökare och utställare att tillsammans diskutera och upptäcka nya spännande smakupplevelser.

Support innan, under och efter mässan
Inför, under och efter mässan har du alltid stöd av våra kompetenta medarbetare som består av säljteam, produktionsteam och marknadsföringsteam.

Marknadsföring
Vi marknadsför våra utställare genom våran hemsida och våra sociala medier


Boka din monterplats idag!