VÄLKOMMEN TILL UPPSALA BEER & WHISKY FESTIVAL 2023

Expo Stories är glada att återigen få bjuda in er som utställare på Uppsala Beer & Whisky festival 2023!

Den 24-25 mars 2023 kommer vi återigen att fylla Fyrishov med intresserade besökare och spännande utställare för att tillsammans förkovra oss i fantastiska smakupplevelser.

Vi ser fram emot att tillsammans återigen möta besökare på ett av Uppsalas mest uppskattade event!

Säkra din plats redan idag genom att kontakta oss på monterplats@expostories.se.

Erbjudandet

Monterplats
Utställare bestämmer själv hur stor monterplats som bokas (minimum 6kvm). I monterplatsen ingår 2,5 m vita höga monterväggar, elanslutning, digitalt kassasystem, försäljning av kuponger samt allmänbelysning av mässlokalen.

Digitalt kupongsystem
Genom vårt digitala kupongsystem slipper besökaren kö för att fylla på med kuponger, utställaren att räkna kuponger i slutet av dagen samt att du som utställare kan följa försäljningen under mässan gång.

11 000 besökare
Vi har beräknat att det kommer vara ca 11 000 besökare på plats över två mässdagar. Under 2022 hade vi 10 675 besökare och 2021 ca 11 700 besökare.

Öl- & Whiskytävlingar
Under mässan går våra öl- och Whiskytävlingar av stapeln där du som utställare kan tävla med dina produkter i olika klasser.

Inbjudna branschbesökare
Genom att bjuda in branschbesökare skapar vi en möjlighet för utställare att få visa upp sina produkter gentemot de som ansvara för inköp men även att ge branschbesökare möjlighet att utvidga sitt utbud av dryck och möta ny affärspartners.

Support innan, under och efter mässan
Inför, under och efter mässan har du alltid stöd av våra kompetenta medarbetare som består av säljteam, produktionsteam och marknadsföringsteam.

Marknadsföring
Vi marknadsför våra utställare genom våran hemsida och våra sociala medier


Boka din monterplats idag!