Välkommen!

Beer & Whisky Festival är äntligen tillbaka i Uppsala! Som besökare får du träffa några av landets främsta leverantörer och producenter. Med sig har de spännande nyheter och intressanta delar ur sina sortiment som lockar med doft och smak.

Åldersgränsen på mässan är 20 år: Obligatorisk ID-kontroll sker i dörren.

Öppettider

Uppsala Beer & Whisky Festival äger rum den 25-26 mars 2022. Öppettiderna är:

  • Fredag 25 mars 2022: 15:00-21:00
  • Lördag 26 mars 2022: 13:00-21:00


Kontantfri mässa

För en ökad trygghet för både besökare och personal är Uppsala Beer & Whisky Festival en kontantfri mässa. Vår betalningslösning accepterar kortbetalning.

Mat på plats

Parallellt med Uppsala Beer & Whisky Festival har du och alla andra Uppsalabor möjlighet att äta er mätta från olika food trucks. Food truckfestivalen utanför mässhallen är öppen för alla, inte bara öl- och whiskyfestivalens besökare. Välkommen!

Dryckesprovning med Whiskybusiness

Whiskybusiness består av de tre erfarna musketörerna Susan, Janne och Micke vars samlade erfarenhet av whiskyvärlden och goda kontakter i branschen gör att de kan erbjuda utmärkt whisky till den svenska konsumenten.

Dels i form av andelar i fat med whisky från kända destillerier som redan lagrats ett antal år – dels buteljerartappningar av exceptionella whiskies.

Produkterna som kommer provas: Whiskies: Teaninich 11 SMS Orkney 11 BBR Williamson 8 CM Glen Keith 24 NFC Caol Ila 10 ING

Observera att biljett till Uppsala Beer & Whisky Festival krävs för att kunna besöka provningarna!

Boka din resa till Festivalen med Taxi Kurir.

Ladda ned APPEN och använd koden “BW” i din profil så får du rabatt på dina resor under hela mars.

Biljetterna är släppta – säkra din plats idag!